חומרים:
2 מרגרינה רכה5 ביצים
2 אבקת אפיה
רבע כוס סוכר לבצק
כוס סוכר לשפוך לצלחת (לטבילה וציפוי העוגיות)
אופן הכנה:
להכניס את כל החומרים לקערהלערבב ולהוסיף את הקמח עד לקבלת בצק אחיד,
לחלק את הבצק לארבע,
לרדד כל חלק לא דק ולא עבה באמצע.
ליצור עיגולים בינוניים בעזרת כוס,
כל עיגול (שטוח) לטבול בסוכר ולהניח על נייר פרגמנט בתבנית,
כשהצד עם הסוכר למעלה.
לאפות בחום בינוני נמוך עד להזהבה.
עוגיות מדהימות ומיוחדות.
גאולה